Aerotesting

Op 18 en 19 october 2017 zijn we gesloten wegens cursus verplichtingen.

In een 2 daagse cursus gaan we ons verdiepen in het testen van de meest aerodynamische positie op de fiets. Daar luchtweerstand je grootste vijand op de fiets is, is aerodynamica uiteraard erg belangrijk. Vooral voor tijdrijders en triathleten dus erg belangrijk. Naast optimalisatie van de aerodynamica opde wielerbaan, gaan we ook in op hoeveel aero je aankan. De meest aero positie is niet altijd de meest efficiënte positie en kan daardoor ook nadelige gevolgen hebben.

Het gaan 2 interessante dagen worden.

Bikemedical, body & bike solutions

past. Vonckenstraat 83

6166CW Geleen (NL)

Tel: +31(0)46-4233895

Mobiel:+31 (0)6-51185420

web: www.bikemedical.com

Email: info@bikemedical.com

Volg ons op:

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Design: Bikemedical, body & bike solutions 2017