top of page

Geometrie berekenen

Diensten:

Als je een nieuwe fiets aan wilt schaffen, gaat het meestal om een aanzienlijk bedrag. Dan wil je er zeker van zijn dat je ook een fiets koopt die bij jou lichaam en wijze van sportbeoefening past. Elke merk heeft range van frame types die allen verschillende eigenschappen en bijpassende geometrieën bezitten. Niet elke geometrie past bij jou wijze van fietsen en lichaam. Zo kan het dus voorkomen dat je droomfiets helemaal niet geschikt is voor jou.

 

Om ervoor te zorgen dat je hier niet eerst achteraf achter komt, kunnen we dit voor je berekenen. We maken hiervoor gebruik van een speciaal CAD programma waarmee we een frame inclusief set-up tot op de millimeter kunnen natekenen. Zo kunnen we bepalen of je jou benodigde instellingen met deze fiets kan behalen. Je ontvangt van ons dan een advies m.b.t. de geschiktheid van de fiets, de maat en de set-up van de fiets.

Indien gewenst kunnen we ook een frame voor je op maat tekenen.

frame geometrie en set-up

Wil je een nieuwe fiets maar je weet niet zeker of deze past. Je bent al eens gemeten en wilt weten of je droomfiets past bij jou positie? Wij zorgen ervoor dat je de juiste fiets aanschaft.

bottom of page