About Jacques

Jacques Peeters, eigenaar van Bikemedical, body & bike solutions, komt als actief wielrenner uit de wedstrijdsport. Als renner was hij geen onverdienstelijk renner.. In zijn carrière behaalde hij menig succes. Zo behaalde hij ondermeer een 5e plek en een 8e plek op de wereldkampioenschappen wielrennen, was hij 1x Nederlands kampioen tijdrijden, 2x Nederlands Kampioen op de weg, 1x 2e, en heeft hij  zowe; nationaal als internationaal vele overwinningen op zijn naam kunnen schrijven.
 

Na zijn actieve wedstrijd carrière ronde Jacques zijn opleiding fysiotherapie af en later de universitaire master studie "Evidence Based Practice"aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Jacques werkte ondermeer voor Bikefitting.com, waar hij werkte aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van apparatuur voor het uitvoeren van fietspositie analyses.

Naast talrijke cursussen en opleidingen binnen de fysiotherapie, heeft Jacques tevens opleidingen gevolgd bij Team Sky, Britisch Cycling, Gebiomized.
 

Jacques is sinds 2009 lid van de medische staf van het Regionaal Training Centrum Wielrennen Limburg (RTC Limburg) en het Continental Cycling team Destil-Jo Piels. Ook de Nationale Triathlon Bond is een van de opdrachtgevers van Bikemedical, body & bike solutions.

PT heeft menig profrenner en olympische sporter, geholpen klachtenvrij en efficiënt te fietsen. Uiteraard is Jacques BIG geregistreerd fysiotherapeut (
BIG nr: 79049726104) en voldoet aan alle eisen van het Centraal Kwaliteitsregister. (CKR nr: 82935)

Bikemedical, body & bike solutions

past. Vonckenstraat 83

6166CW Geleen (NL)

Tel: +31(0)46-4233895

Mobiel:+31 (0)6-51185420

web: www.bikemedical.com

Email: info@bikemedical.com

Volg ons op:

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Design: Bikemedical, body & bike solutions 2017