Welk verzekeringspakket vergoed fysiotherapie: EEN OVERZICHT

18/12/2018

Geschreven door:

Als je een frequente sporter bent, is het raadzaam om fysiotherapie in je aanvullende verzekering te laten opnemen. Rond de jaarwisseling kan er weer gewisseld worden van verzekering of verzekeringspakket. Dit is de tijd van het jaar waarin alle verzekeraars  weer van zich te laten horen. en gaan werven om klanten te houden of te winnen. Omdat er duizend en één aanvullende verzekeringen zijn, heeft zorgkiezer het voor ons eens op een rijtje gezet. Klik op het logo voor een overzicht van de vergoedingen m.b.t. fysiotherapie per verzekering per pakket te bekijken.

Bikemedical, body & bike solutions heeft contracten afgesloten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Als je dus voldoende fysio in je pakket hebt hoef je bij Bikemedical niet bij te betalen, ongeacht de verzekeraar.

 

 

 

 

Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via linkedin
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

Bikemedical, body & bike solutions

past. Vonckenstraat 83

6166CW Geleen (NL)

Tel: +31(0)46-4233895

Mobiel:+31 (0)6-51185420

web: www.bikemedical.com

Email: info@bikemedical.com

Please reload

Recente berichten:

Volg ons op:

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Design: Bikemedical, body & bike solutions 2017