Core- & Krachttraining weer begonnen

07/11/2018

Geschreven door:

We zijn weer met onze jaarlijkse Core- & Krachttraining voor Wielrenners. Op 7 november 2018 zijn we weer begonnen met onze jaarlijks terugkerende wintertraining. Ook dit jaar waren we weer snel uitverkocht. Elk jaar stijgt het aantal deelnemers weer. We zijn dit jaar met maar liefst 50 deelnemers verdeelt over 4 groepen. Voor de trainingen kunnen we gebruik maken van de faciliteiten van Groepscentrum Workout in Geleen.

Gedurende de winterperiode werken we met alle deelnemers aan flexibiliteit, mobiliteit, kracht en coordinatie. Op deze wijze kom je niet alleen met meer power de winter uit, maar ben je ook beter gewapend tegen blessures.

Hoewel het "Core- & Krachttraining voor Wielrenners" heet, dekt dit niet helemaal meer de lading. We hebben in de afgelopen jaren een flinke toeloop van triatleten gezien. Uiteraard is de training ook geschikt voor triatleten.

 

 

 

Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via linkedin
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

Bikemedical, body & bike solutions

past. Vonckenstraat 83

6166CW Geleen (NL)

Tel: +31(0)46-4233895

Mobiel:+31 (0)6-51185420

web: www.bikemedical.com

Email: info@bikemedical.com

Please reload

Recente berichten:

Volg ons op:

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Design: Bikemedical, body & bike solutions 2017