Cobbles Cycling over Bikemedical


Afgelopen maand was Cobbles cycling te gast bij Bikemedical om een artikel te schrijven over de werkwijze van Bikemedical. Naast dat Cobbles Cycling geïnteresseerd was in onze werkwijze hadden ze tevens ook een uitdagende testcase meegebracht. Door middel van een Bikemedical Pro analyse en aanvullende fysiotherapeutische behandeling konden wij er voor zorgen dat onze testpersoon weer klachtenvrij kon fietsen.

Cobbles Cycling is een van de toonaangevende blogs op het gebied van de wielersport in Nederland. Op hun website en facebookpagina vind je een verscheidenheid van artikelen m.b.t. bijvoorbeeld training, producten en wetenswaardigheden.

Klik hier voor het artikel

Bikemedical, body & bike solutions

past. Vonckenstraat 83

6166CW Geleen (NL)

Tel: +31(0)46-4233895

Mobiel:+31 (0)6-51185420

web: www.bikemedical.com

Email: info@bikemedical.com

Volg ons op:

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Design: Bikemedical, body & bike solutions 2017