Hercertificatie Dry Needle Therapeut

12/11/2017

Geschreven door:

Afgelopen weekend hebben we weer onze certificering als Dry Needle Therapeut kunnen verlengen voor de komende 3 jaar. Om dry needling goed en veilig te kunnen uitvoeren worden wij periodiek getoetst ten aanzien kennis van anatomie, protocollen en behandeltechnieken. Ons opleidingsinstituut DryNeedling.nl, hecht veel waarde aan de kwaliteit van behandelen. Als enigste opleiding in Nederland, maken zij gebruik van regionale terugkomdagen en een 3 jaarlijkse hercertificering, om de kwaliteit hoog te houden.

Veiligheid, het bekend maken van nieuwe inzichten en/of handelwijze, en eventuele aanpassingen van protocollen staan steeds centraal.  

Zo zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

 


 

Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via linkedin
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags