Core & Krachttraining voor Wielrenners gaat weer beginnen.


Net als elk jaar gaat de eerste week van november de Core- & krachttraining weer van start. Ook dit jaar starten we het winterseizoen weer goed. De training is niet alleen bedoeld om je core stability en kracht te verbeteren. Maar ook wordt er gewerkt een mobiliteit en flexibiliteit van de belangrijkste gewrichten en spieren. Op deze wijze worden ook je zwakke punten op dit gebied onderhanden genomen. Je laatste jaren is de training uit zijn voegen gegroeid. Ondertussen zijn we al met 44 deelnemers, verdeeld over 4 groepen. Gewoontegetrouw vindt de training weer plaat op locatie van Groepscentrum Workout te Geleen.

Bikemedical, body & bike solutions

past. Vonckenstraat 83

6166CW Geleen (NL)

Tel: +31(0)46-4233895

Mobiel:+31 (0)6-51185420

web: www.bikemedical.com

Email: info@bikemedical.com

Volg ons op:

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Design: Bikemedical, body & bike solutions 2017