top of page
Bike fit analyse

Bikemedical, body & bike solutions.
 

Heb je fysieke klachten tijdens het fietsen of triathlon, of wil je jou fietspositie verbeteren? Dan ben je bij Bikemedical, body & bike solutions aan het juiste adres!! Wij zijn gelegen in het Limburgse Geleen, de poort naar het Limburgse Heuvelland.
 

Door middel van dynamische fietspositie analyses en fysiotherapeutische zorg, optimaliseren we de verbinding tussen fiets en sporter, en lossen wij fysieke klachten op. We hebben de modernste technieken in huis om de athleet te analyseren. Verder bieden wij "state of the art" fysiotherapeutisch zorg, toegespitst op de wieler-en triatlonsport.

Met 15 jaar ervaring op bike fit gebied en meer dan 20 jaar in de fysiotherapie kunnen wij terugvallen op een rijke ervaring op dit gebied.

 

Wij begeleiden verschillende team en individuele sporters om hun doelen te bereiken. Tevens vervullen wij een adviesfunctie voor verschillende selecties, (sport)artsen, fysiotherapiepraktijken en rijwielspeciaalzaken.

Experts in

 Health & Cycling

 Een 8.9 voor klanttevredenheid
Dat onze klanten tevreden zijn over de hulp die wij boden, is voor ons erg belangrijk. Van alle ondervraagden kregen we een totaal cijfer van maar liefst een  8.9. Daar zijn we erg trots op.
Certificate_Bikemedical Body en Bike Sol
Dutch Mountains Wielervereniging
Nederlandse Triathlon Bond
Partner van:
bottom of page