Experts in Cycling and Health!
 

Bikemedical experts in cycling & health.

Bikemedical is de specialist op het gebied van fietsen en gezondheid. Met onze samenwerkingspartners bieden wij een geheel omvattende medische en paramedische begeleiding en zijn wij het wielerexpertisecentre van limburg.
Als sporter wil je optimale uit je lichaam halen. Dit geldt voor de topsporter, maar zeker ook voor de recreatieve sporter. Een optimale fietspositie bepaald voor een groot deel de efficiëntie van de fietsbeweging, het comfort en het wel of juist niet ontstaan van ongemakken. Voor onze analyses en behandelingen maken we gebruik van de modernste technieken, zoals de 3D Retul dynamische fietspositie meting, dynamische zadeldrukmetingen, footscans en nog veel meer.
Ervaart u fysieke klachten tijdens het fietsen? Dan bent u ook hiervoor bij ons aan het juiste adres. Vanwege het zeer specifieke karakter van de fietsbeweging, is vaak moeilijk te achterhalen welke factoren leiden tot deze klachten. We hebben diverse fysiotherapeutische specialisaties in huis op het gebied van behandeling en diagnostiek. Is er sportmedisch onderzoek noodzakelijk, kunnen wij u direct naar onze samenwerkende sportartsen doorverwijzen. Tevens kunnen we u ook op het gebied van voeding en training begeleiden.
Tot onze klantenkring mogen wij professionele, amateur alsook recreatieve wielrenners als triatleten rekenen. Wij zijn intensief betrokken bij Continental Cycling Team Jo Piels, het Regionaal Talenten Centrum Limburg (RTC), Team4Talent, de Nederlandse Triatlon Bond (NTB), de Wieleropleiding van WCL de Bergklimmers.

BikeMedical levert geen eenheidsproduct, maar uitsluitend maatwerk.

Wilt u precisie, dan gaat u naar Bikemedical.

 

Official sponsor / supplier van:
UCI Continental Cycling Team Jo piels      Regionaal Talenten Centrum Wielrennen Limburg                 Wielerexpertisecentrum       
 Team4Talent   Nederlandse Triatlon Bond    WCL de Bergklimmers    

 

 

Laatste nieuws

Gekleurde Tape ...

Vaak krijg ik de vraag: ďwat is dat voor gekleurde tape die je altijd bij sporte ...

Lees meer

De juiste wielerschoen kiezen ...

Wielerschoenen zijn er in alle soorten en maten. Hoewel het design natuurlijk al ...

Lees meer

Nu Sport

 • Van der Poel ook ongenaakbaar in vierde wereldbekercross
  Bekijk bericht
 • Voormalig coach erkent dat Team Sky grenzen dopingregels opzocht
  Bekijk bericht
 • Gaimon weigert uitspraken over motortje in fiets Cancellara terug te nemen
  Bekijk bericht
 • Van der Poel voldoende hersteld van knieblessure voor wereldbekercross
  Bekijk bericht
 • Van der Poel ondanks hechtingen in knie in selectie wereldbeker
  Bekijk bericht

100% Dope free

Bikemedical ondersteunt: